Joost van den Broek

Ik ben Joost. In 2005 gekozen voor de opleiding fysiotherapie aan de Avans Hogeschool in Breda en vier jaar later mijn diploma behaald.

In de tussentijd niet alleen veel geleerd maar ook heel veel plezier beleefd in de stad Breda met als gevolg dat ik er ook niet meer weg wil.

Na de basis opleiding ben ik me gaan verdiepen in sportfysiotherapie. De opleiding aan de international academy of sportscience heeft me heel veel geleerd over sportblessures en de revalidatie hiervan.

Daarna merkte ik dat alleen met training je niet alle problemen op kunt lossen (wel veel) dus ben ik manueel therapie gaan studeren. De combinatie van sport en manueel werkt erg goed.

Het feit dat je nooit uitgeleerd raakt maakt het vak erg interessant. En door het steeds beter kunnen onderzoeken en behandelen wordt het steeds leuker om mensen te helpen. Als fysio moet je natuurlijk zelf ook actief zijn. Gelukkig vind ik bijna alle sporten leuk. Twee keer per week hang ik in de klimwand en sinds een paar weken heb ik het mountainbiken ontdekt! Jan is op het moment nog sneller maar dat gaat niet lang meer duren…

BIG-nummer: 99911568504