Geschiedenis en Achtergrond

In 1972 startte Henk van den Brand, ex-militair en sportinstructeur na het behalen van het diploma heilgymnast en massage onze praktijk en trok in het Groen- Gele Kruisgebouw in de Putterstraat te Heusden. Enige tijd later betrok hij het pand aan de Jagershof in Oudheusden, hetzelfde pand waar nu nog steeds onze praktijk gevestigd is. Het vak van Fysiotherapeut was hem op het lijf geschreven en de praktijk werd een begrip in de wijde omgeving.
In 1990 kwam dochter Ellen het team versterken een jaar later gevolgd door haar vriend Jan. Wat volgde was een periode van opleidingen, verbouwingen, veranderingen in samenstelling en in zienswijze. Er werd een goede mix gevonden tussen behouden wat goed is, en verbeteren wat nodig is. Zo werd de lijst van specialisaties langer en langer en het aantal medewerkers bleef groeien.
Inmiddels, ruim 50 jaar later staan de pijlers van de Pater Familias nog onwrikbaar overeind. Zorgzaamheid, liefde voor het vak en voor de patiënten en toewijding blijven onze kernwaarden.