Mireille van Bogget

Mijn naam is Mireille en ik ben in 1994 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool Midden Nederland in Utrecht. Deze school beschikte over een zogenaamde topsportersklas waar ik voor in aanmerking kwam. Dit maakte het voor mij mogelijk om mijn sport ( kunstrijden) met mijn studie te kunnen combineren.
Na wat omzwervingen in verschillende disciplines ben ik in 1997 in Heusden komen werken in een kleinschalige praktijk die in 2013 is opgeheven. Sindsdien ben ik in de huidige praktijk Heusden-Veen werkzaam. Superfijn om deel uit te kunnen maken van een groot team met ieder zijn eigen specialisatie. Naast vele andere cursussen heb ik in 2016 de opleiding Dry Needling gedaan.Dit is een behandelmethode waarbij met een naald in verdikkingen (triggerpoints) van een spier wordt geprikt. Dit werkt met name goed bij klachten waarbij, bij het aandrukken van het triggerpoint, de herkenbare pijn optreedt waar de patient last van heeft.
Het geeft mij ontzettend veel voldoening wanneer ik mensen kan ondersteunen en helpen om van hun (pijn)klachten af te komen en zij weer naar wens kunnen fuctioneren.

BIG-nummer: 29043384104