Nieuws

Uit voorzorg vragen wij iedereen die ouder is dan 13 jaar om ook een mondmasker te dragen wanneer je behandeld wordt binnen 1,5 meter. Kom je voor oefentherapie en training en kun je de anderhalve – meter – regel toepassen dan is een mondmasker niet nodig.

Vriendelijk bedankt namens ons allemaal 

 

PRAKTIJK WEER GEOPEND

Wij zijn opgelucht en blij dat wij iedereen weer fysiek mogen helpen. Door de maatregelen van de overheid zijn wij geheel geopend voor fysiotherapeutische behandelingen. Onze praktijken zijn aangepast aan de RIVM maatregelen en wij hanteren het hygiëne protocol van onze beroepsvereniging KNGF.

Voorafgaand aan de behandeling zullen wij u een aantal vragen stellen zodat wij daarna veilig kunnen starten met de behandeling, op de praktijk, of bij u thuis.

Wij hebben PBM’s (mondmasker, handschoenen, veiligheidsbril en schort) tot onze beschikking en kunnen hier gebruik van maken tijdens de behandeling om te voorkomen dat u of wij worden besmet indien er sprake zou zijn van een risico op het oplopen van COVID-19.

Voor fitness kunt u ook weer bij ons terecht. Wij zijn blij dat ook de sporters weer mogen komen sporten. Wij doen dit voorlopig nog op afspraak. U kunt wekelijks bij ons 1 uur komen trainen, of meerdere keren per week 1 uur als u een onbeperkt abonnement hebt. Dit doen wij om de veiligheid voor iedereen te kunnen bewaken.

Mocht u vragen hebben, laat het ons weten. Alle fysiotherapeuten van ons team staan klaar om u te helpen.

 

 

CORONA VIRUS

In Nederland werd op 27 februari de eerste patiënt met het virus gevonden. Ook in andere landen, binnen en buiten Europa, dook het virus eerder al op. Onze praktijk houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en wij houden ons aan het protocol van het RIVM.

Wat kan ik zelf doen?

Het RIVM – het landelijke coördinatiepunt voor alle zaken rondom het Coronavirus – houdt de situatie nauwlettend in de gaten. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over het Coronavirus. Op de website van het RIVM staat actuele informatie. Ook staan er veel gestelde vragen, bijvoorbeeld wanneer u contact kunt opnemen met uw huisarts.

Het advies van het RIVM is dat de inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten zo veel mogelijk vermijden.

Wij vragen aan u bij 1 van deze klachten uw afspraak bij ons af te bellen?

Contact met je huisarts

Heb je koorts (meer dan 38⁰ Celcius) en luchtwegklachten (zoals hoesten of kortademigheid) en ben je de afgelopen 14 dagen in een van de gebieden geweest die u terug kunt vinden op de RIVM site.

Neem dan telefonisch contact op met je huisarts.

Ben je in een van deze gebieden geweest en heb je alleen verkoudheidsklachten of koorts, blijf dan thuis en zorg dat je zo min mogelijk contact met anderen hebt. Dit kunnen namelijk de eerste klachten zijn van COVID-19, maar het kan ook een verkoudheid zijn. Het is niet nodig om de huisarts te bellen. Worden de klachten erger en krijg je koorts en luchtwegklachten (hoesten en benauwd), bel dan de huisarts.