Nieuws

Uit voorzorg vragen wij iedereen die ouder is dan 13 jaar om ook een mondmasker te dragen wanneer je behandeld wordt binnen 1,5 meter. Kom je voor oefentherapie en training en kun je de anderhalve – meter – regel toepassen dan is een mondmasker niet nodig.

Vriendelijk bedankt namens ons allemaal 

 

PRAKTIJK GEOPEND

Wij zijn opgelucht en blij dat wij iedereen fysiek mogen en kunnen helpen. Door de maatregelen van de overheid zijn wij geheel geopend voor fysiotherapeutische behandelingen. Onze praktijken zijn aangepast aan de RIVM maatregelen en wij hanteren het hygiëne protocol van onze beroepsvereniging KNGF.

Voorafgaand aan de behandeling zullen wij u een aantal vragen stellen zodat wij daarna veilig kunnen starten met de behandeling, op de praktijk, of bij u thuis.

Wij hebben PBM’s (mondmasker, handschoenen, veiligheidsbril en schort) tot onze beschikking en kunnen hier gebruik van maken tijdens de behandeling om te voorkomen dat u of wij worden besmet indien er sprake zou zijn van een risico op het oplopen van COVID-19.

Voor fitness kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn blij dat u komt sporten. Wij doen dit voorlopig nog op afspraak. U kunt wekelijks bij ons 1 uur komen trainen, of meerdere keren per week 1 uur als u een onbeperkt abonnement hebt. Dit doen wij om de veiligheid voor iedereen te kunnen bewaken.

Mocht u vragen hebben, laat het ons weten. Alle fysiotherapeuten van ons team staan klaar om u te helpen.