Anoek Mulkens

Ik ben Anoek. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport. De laatste jaren ben ik vooral actief met zwemmen, hardlopen en racketsporten. Daarnaast ga ik af en toe boulderen of schaatsen en houd ik ervan om op wintersport te gaan. Ik vind het fijn om tijdens mijn werk in beweging te zijn. Ook kan ik als kinderfysiotherapeut mijn creativiteit goed uiten.  

In 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan Avans Hogeschool te Breda. Hierna ben ik werkzaam geweest in praktijken in Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Vanaf 1 maart 2021 ben ik het team van Kinderfysiotherapie Heusden-Veen komen versterken. 

Het werken met kinderen vind ik het allerleukste. Tijdens mijn bacheloropleiding heb ik de minor Pediatric Physical Therapy gevolgd, die werd aangeboden door Avans Hogeschool. Momenteel ben ik mij verder aan het specialiseren op dit gebied door het volgen van de Masteropleiding Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam.  

 De module zuigelingen sprak mij tot nu toe het meeste aan, vanuit mijn affiniteit met zuigelingen en mijn interesse voor de vroege motorische ontwikkeling. Daarnaast help ik graag kinderen in de onderbouw, zowel met de grove als de fijne motoriek. Ook vind ik het erg leuk om in groepsverband te trainen, zoals met de Fitkids. 

 Daarnaast begeleid ik met veel plezier vrouwen die tijdens en/of na de zwangerschap bekkenpijn ervaren. Vanuit deze interesse heb ik in 2020 de basiscursus bekkenpijn van Rost Therapy gevolgd en ben ik momenteel bezig met de opleiding tot ZwangerFit® docent. Ook hierin wil ik mij nog verder gaan specialiseren in de komende jaren. 

 

BIG-nummer: 19922435570