Roy Scholten

Mijn naam is Roy Scholten en ik ben sinds 2020 met veel plezier werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Heusden – Veen. Een leuk en dynamisch team waarin iedereen gaat voor de beste patiëntenzorg maar ook van een grapje houdt.
Binnen de praktijk houd ik me bezig met alle voorkomende klachten, de “ouderen”groep en de oncologische revalidatie patiënten. Ik behandel niet alleen in de praktijk, maar ook bij de patiënt thuis  en in het verzorgingstehuis.

Ik verdiep mij in de oncologie en houd mij bezig met o.a. oncologische revalidatie, het begeleiden van mensen met kanker. Het geeft mij veel voldoening om deze groep te kunnen helpen met hun oncologische aandoening en/of de gevolgen hiervan in alle fasen van deze ziekte, zowel op het fysieke als mentale vlak. Daarnaast neemt de praktijk deel aan het netwerk FyNeOn, een netwerk van fysiotherapeuten, gespecialiseerd in de oncologie.

Naast mijn werk in de praktijk ben ik revalidatie trainer bij voetbalvereniging OJC Rosmalen en gespecialiseerd in voetbal en overige sportblessures.  In mijn vrije tijd ben ik in de natuur te vinden voor een rondje mountainbiken.

BIG-nummer: 19927125104