Jeffry Viveen

Mijn naam is Jeffry Viveen en ik ben sinds 2011 met veel plezier werkzaam als fysiotherapeut bij fysiotherapie Heusden- Veen. Een leuk en dynamisch team waarin iedereen gaat voor de beste patiëntenzorg maar ook van een grapje houdt.
Binnen de praktijk houd ik me voornamelijk bezig met de “ouderen”groep, vaak een heel dankbare doelgroep. Ik behandel niet alleen ouderen binnen de praktijk, maar ook aan huis, bijvoorbeeld in de eerste fase na een nieuwe knie- of heupprothese.

Daarnaast ben ik in 2020 afgestudeerd als master oncologie fysiotherapeut en houd ik mij bezig met o.a. oncologische revalidatie, het begeleiden van mensen met kanker. Het geeft mij veel voldoening om deze groep te kunnen helpen met hun oncologische aandoening en/of de gevolgen hiervan in alle fasen van deze ziekte, zowel op het fysieke als mentale vlak. Daarnaast neem ik deel aan het netwerk FyNeOn, een netwerk van fysiotherapeuten, gespecialiseerd in de oncologie.

Naast mijn werk ben ik regelmatig in de natuur te vinden voor een rondje hardlopen of in het zwembad om zo fit mogelijk te blijven.

BIG-nummer: 19914351304